Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Tα δεδομένα με Ελ Κααμπί, Στάμενιτς, Γκαρθία

Tα δεδομένα με Ελ Κααμπί, Στάμενιτς, Γκαρθία
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 10:24

Ο Ολυμπιακός φουλάρει τις μηχανές στην προετοιμασία του ενόψει της απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

Χθες, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (30/7) στον Ρέντη κι όλα δείχνουν πως οι «νέοι» Κρίστοφερ Βέλντε και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, θα πάρουν και τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα στα φιλικά της Ιταλίας κόντρα σε Τερνάνα (2/8) και Ρόμα (3/8), αυτό όμως δεν ισχύει με βεβαιότητα για τρεις παίκτς που έχουν ταλαιπωρηθεί από την αρχή της προετοιμασίας.

Πιο συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να πάει συντηρητικά η επιστροφή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Η ενόχληση το δάχτυλο του μεγάλου ποδιού δεν έχει φύγει και για αυτόν τον λόγο έχει επιλεγεί συντηρητική προσέγγιση, ώστε να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα και όλα δείχνουν θα μείνει στην Ελλάδα.

Ο Μάρκο Στάμενιτς βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο και κάνει έντονο ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη, με σκοπό να κερδίσει το χαμένο έδαφος και εντός της εβδομάδας θα μπει στις προπονήσεις. Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή για τα φιλικά της Ιταλίας.

Τέλος, η περίπτωση του Ντάνι Γκαρθία είναι που προβληματίζει τον «Μέντι», καθώς ο Ισπανός μέσος συνεχίζει τη θεραπεία στη γάμπα και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με σκοπό να είναι απολύτως έτοιμος το επόμενο δεκαήμερο και έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια, αλλά και σε αυτό με την Νότινγκαμ γιατί έχει χάσει έδαφος.

Διαβάστε επίσης