Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σε σούπερ κατάσταση και ορεξάτοι Βέλντε και Γιάρεμτσουκ!

Σε σούπερ κατάσταση και ορεξάτοι Βέλντε και Γιάρεμτσουκ!
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 10:06

Στα «ερυθρόλευκα» και επίσημα έxουν ντυθεί ο Κρίστοφερ Βέλντε και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορβηγού εξτρέμ και του Ουκρανού φορ, τους οποίους αγόρασαν από τη πολωνική Λεχ Πόζναν και την βελγική Κλαμπ Μπριζ, αντίστοιχα.

Αφού πέρασαν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού αμφότεροι έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες.

Με βάση την εικόνα που είχαν στην πρώτη προπόνηση, ο Βέλντε είναι σε υψηλό ρυθμό. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού ο Νορβηγός εξτρέμ πρόλαβε να δώσει κι ένα ματς στο πρωτάθλημα Πολωνίας, με τη Λεχ Πόζναν, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει. Θα είναι στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για την Ιταλία όπου την Παρσσκευή και το Σάββατο θα διεξαχθούν τα δύο φιλικά με Τερνάνα και Ρόμα αντίστοιχα. Μάλιστα, αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο τεστ με την Τερνάνα, κάτι που θέλει και ο ίδιος πολύ, καθώς είναι απόλυτα έτοιμος.

Στην αποστολή θα είναι και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ για να πάρει και αυτός λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο δείχνει να θέλει δουλειά ακόμα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ο Ουκρανός επιθετικός, στη σύντομη ομιλία που είχε με τον Μεντιλίμπαρ του εξέφρασε την χαρά του που θα συνεργαστούν και ανυπομονεί για τα πρώτα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης