Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όπλο» η υπομονή για το happy end με Όρτα και Ποντένσε!

«Όπλο» η υπομονή για το happy end με Όρτα και Ποντένσε!
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 22:52

Μετά τις ανακοινώσεις των Βέλντε και Γιάρεμτσουκ, όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν διακαώς δύο... επιστροφές. Αυτές δεν είναι άλλες από τις περιπτώσεις τόσο του Αντρέ Όρτα, όσο και του Ντανιέλ Ποντένσε. Η ολοκλήρωση της παραμονής τους στο Λιμάνι βρίσκεται «προ των πυλών», όμως η υπομονή πρέπει να κυριαρχήσει για λίγο ακόμα.

Αμφότεροι έχουν πάρει την απόφαση να συνεχίσουν στον Πειραιά. Αυτό, όμως, που περιμένουν είναι το τελικό «οκ» από Μπράγκα και Γουλβς, αντίστοιχα. Πιο κοντά από ποτέ ο Όρτα, με τον Ποντένσε να ακολουθεί, αμέσως μετά.

Και αυτό διότι η Μπράγκα κάνει τις ύστατες προσπάθειές της για αλλάξει την έκβαση της ιστορίας, όμως φαίνεται ότι θα λυγίσει οριστικά, αν δεν το έχει κάνει ήδη. Όποτε, όπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα ημερών, αν όχι ωρών, η οριστικοποίηση της απόκτησης, πια, του 27χρονου χαφ.

Στον αντίποδα, λίγα πράγματα χρειάζεται να πούμε. Επιθυμία του Πορτογάλου εξτρέμ να παραμείνει στο Λιμάνι, όσο τίποτα άλλο. Όμως, όλοι περιμένουν την Γουλβς και την τελευταία κίνηση που θα τον αφήσει να συνεχίσει, αυτή τη φορά όχι ως δανεικός, στην ομάδα της «καρδιάς» του.

Όση προσπάθεια κι αν γίνεται, προκειμένου να «τρεναριστούν» αμφότερες οι δύο περιπτώσεις, όλα δείχνουν ότι το happy end είναι μία... ανάσα από το να πραγματοποιηθεί. Απλά η «βασίλισσα των αρετών» πρέπει να παραμείνει για λίγο ακόμα στο προσκήνιο και να υπενθυμίσει στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι τα καλύτερα έρχονται... προσεχώς!

Διαβάστε επίσης