Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάφτηκε «ερυθρόλευκη» και η Κόρινθος για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού! (photos)

Βάφτηκε «ερυθρόλευκη» και η Κόρινθος για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού! (photos)
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 21:45

Οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την περιήγησή τους, ανά την Ελλάδα, προκαλώντας πραγματικό «χαμό», όπου κι αν βρεθούν. Αυτό ακριβώς έγινε και στην Κόρινθο.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθέριου Βενιζέλου δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα, «βάφοντας» την περιοχή, αλλά και ολόκληρή την πόλη... ερυθρόλευκη. Με ρούχα, σημαίες, συνθήματα και καπνογόνα να κυριαρχούν και τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να δηλώνουν βροντερό «παρών».

Κατά την υποδοχή των κυπέλλων του Conference και του Youth League, ο ύμνος του Θρύλου «σκέπασε» τα πάντα, με τον κόσμο να «κλέβει» την παράσταση, τραγουδώντας τον. Οι φωτογραφίες με τα δύο τρόπαια ήταν αμέτρητες, όπως συμβαίνει και σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, τιμήθηκε και πάλι το... έθιμο με τα βεγγαλικά, τα οποία φώτισαν τον ουρανό της Κορίνθου, με τη δύση του ηλίου, και έκαναν τη νύχτα... μέρα. Μία πραγματική γιορτή, που κορυφώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Το «ερυθρόλευκο» ταξίδι πάντως δεν σταματά και επιστρέφει στα ελληνικά νησιά. Επόμενη στάση η Κάλυμνος, την Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 19:30, στην Κεντρική Πλατεία.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Κόρινθο, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης