Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα βρίσκει «σκούρα» χωρίς Βέλντε η Λεχ Πόζναν!

Τα βρίσκει «σκούρα» χωρίς Βέλντε η Λεχ Πόζναν!
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 21:01

Τυχαίο ή όχι, η Λεχ Πόζναν τα βρήκε… σκούρα, στον πρώτο αγώνα που έδωσε στη… μετά Κρίστοφερ Βέλντε εποχή. Ο Σκανδιναβός εξτρέμ, δεν μπήκε στην αποστολή στο παιχνίδι του Σαββάτου για την 2η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος και η Λεχ Πόζναν, υπέστη ήττα «σοκ» από την Βίτζεφ Λότζ, με 2-1. Μάλιστα, η νίκη αυτή για τους γηπεδούχους ήρθε μετά από 18 χρόνια, όπου δεν είχαν τρίποντο!

Αυτή η εξέλιξη φυσικά, δεν άρεσε στον κόσμο της Λεχ Πόζναν και η γκρίνια ήδη ξεκίνησε, μετά από την αποχώρηση του Βέλντε, ο οποίος αποτελούσε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της πολωνικής ομάδας και το κενό που θα αφήσει θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπληρωθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Βέλντε έχει ήδη υπογράψει με τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Το συνολικό πακέτο είναι τέλειο για εμένα. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ το ένας εναντίον ενός και θα με βλέπετε να το προσπαθώ κάθε φορά και θα δείτε ότι έχω πολύ καλό δεξί σουτ, αλλά και αριστερό. Μπορείτε να περιμένετε από εμένα θεαματικές εμφανίσεις, με πολλά γκολ και ασίστ. Μόνο μία απάντηση υπάρχει. Θέλουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και φυσικά μια μακρά πορεία στην Ευρώπη. Είμαι έτοιμος να παλέψω για αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε!»

Διαβάστε επίσης