Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνουν ολοταχώς σε ρυθμούς... Ολυμπιακού Γιάρεμτσουκ και Βέλντε!

Μπαίνουν ολοταχώς σε ρυθμούς... Ολυμπιακού Γιάρεμτσουκ και Βέλντε!
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 19:37

Μέσα σε λίγα 24ωρα, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση δύο εξαιρετικών παικτών, που τον ανεβάζουν επίπεδο. Κρίστοφερ Βέλντε και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ θα ενισχύσουν το «ερυθρόλευκο» επιθετικό παιχνίδι, τόσο στα «φτερά» του, όσο και στην... αιχμή του δόρατος.

Και οι δύο έχουν υπογράψει και έχουν ανακοινωθεί, ενώ το αμέσως επόμενο που έχουν να κάνουν είναι να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Θρύλου. Μάλιστα, η προσαρμογή τους, μετά τη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες, αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα είναι πιο εύκολη από το αναμενόμενο.

Ο Βέλντε έκανε «γεμάτη» προετοιμασία, μέχρι πρότινος, με την Λεχ Πόζναν, παίζοντας και στην πρεμιέρα του Πολωνικού πρωταθλήματος. Από άποψη φυσικής κατάστασης, δε, ο Νορβηγός εξτρέμ βρίσκεται με τρομερή φόρμα.

Από την πλευρά του, ο Γιάρεμτσουκ έπαιξε και στα τρία παιχνίδια της Ουκρανίας, στους ομίλους του Euro. Και μόνο που μιλάμε για μία τέτοια διοργάνωση, καταλαβαίνετε ότι το επίπεδο ετοιμότητας είναι αρκετά μεγάλο και η προσαρμογή του νέου στράικερ του Ολυμπιακού δεν θα είναι μεγάλη διαδικασία.

Και για τους δύο, υπάρχει σημαντική πιθανότητα να βρίσκονται με την υπόλοιπη ομάδα στην Ιταλία, για τα φιλικά με Τερνάνα (2/8) και Ρόμα (3/8). Δεν αποκλείεται να κάνουν και το ντεμπούτο τους με τα «ερυθρόλευκα», κάτι που για τον Βέλντε είναι πιο πιθανό, αφού ο Γιάρεμτσουκ θα περιμένει τα νεότερα, αναφορικά με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από την Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης