Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα «δίδυμο» Βέλντε και Ποντένσε μπορεί να... απογειώσει τον Ολυμπιακό! (video)

Ένα «δίδυμο» Βέλντε και Ποντένσε μπορεί να... απογειώσει τον Ολυμπιακό! (video)
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 17:31

Η απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε αποτελεί μία σπουδαία κίνηση για τον Ολυμπιακό, από κάθε άποψη. Όχι μόνο για το γεγονός ότι αποτέλεσε τον καλύτερο παίκτη της Λεχ Πόζναν και του Πολωνικού πρωταθλήματος, αλλά και από την άποψη ότι αυτή αποτελεί μία πολύ έξυπνη κίνηση, από πλευράς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Ισπανού προπονητή, αλλά και με το ρόστερ που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ενδέχεται μία... επιστροφή να «εκτοξεύσει» τα «φτερά» του Θρύλου στην επίθεση, χάρη και στην παρουσία του Νορβηγού.

Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ένα δίδυμο με τον Πορτογάλο στο ένα άκρο και τον Βέλντε στο άλλο, πράγμα απόλυτα εφικτό, θα ταιριάξει ιδανικά και θα... απογειώσει τους «ερυθρόλευκους». Αμφότεροι μπορούν να αγωνιστούν και στα δύο άκρα, έχοντας παράλληλα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ένας τέτοιος συνδυασμός θα μπορούσε να ευνοήσει και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ειδικά με τα πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά του Νορβηγού εξτρέμ. Οι κινήσεις και η τροφοδότηση του Μαροκινού «killer» θα γίνουν πιο άνετες, με την ταυτόχρονη παρουσία των δύο παικτών.

Ένας συνδυασμός που «λύνει» τα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσον αφορά το επιθετικό build up, ενώ είναι αυτονόητο ότι η μία υπόθεση δεν επηρεάζει την άλλη. Κάθε άλλο, μάλιστα! Η απόκτηση του Βέλντε είναι ευεργετική και... στρώνει το έδαφος για την παραμονή του Πορτογάλου στο Λιμάνι, κυρίως για λόγους... αγωνιστικούς, αλλά και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης