Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να κάνει κι άλλα «δώρα» για τα 100 χρόνια!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να κάνει κι άλλα «δώρα» για τα 100 χρόνια!
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 16:42
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

14 χρόνια στον Ολυμπιακό έχει συμπληρώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 14 χρυσά χρόνια. Με πολλούς τίτλους, πολλά πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρωπαϊκές κούπες, σπουδαίες νίκες κόντρα σε μεγαθήρια. Ο άνθρωπος που σήμερα (30/7) γίνεται 57 ετών, όπου όλη του την ζωή την έχει αφιερώσει στον Ολυμπιακό από μικρό παιδάκι μέχρι τώρα.

Οι μεταγραφές των Βέλντε-Γιάρεμτσουκ και προσεχώς αποδεικνύουν τι Ολυμπιακό θα δούμε στην ιστορική σεζόν 2024-25 των 100 χρόνων της ιστορίας του. Μια ακόμα φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε πώς μπροστά στις ανάγκες της ομάδας, δεν σκέφτεται τα χρήματα. Πώς βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει στον Θρύλο παίκτες που μπορούν και κάνουν τη διαφορά και έπεται και συνέχεια.

Ο ηγέτης του Θρύλου έχει υλοποιήσει κατά μεγάλο ποσοστό επιθυμία του Βάσκου τεχνικού να έχει στη διάθεσή του το 80% του έμψυχου δυναμικού στη διάρκεια της προετοιμασίας. Αν υπολογίσουμε τις μεταγραφές που έχουν και ενδέχεται να γίνουν, θα ρίξει στο μεταγραφικό παζάρι πάνω από 30 εκατ. ευρώ, με στόχο ένα ακόμη πιο ισχυρό ρόστερ.

Εδώ και 14 χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, έχουν έρθει στον Πειραιά πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Θυμηθείτε τα αστέρα και ταλέντα που ήρθαν στον Θρύλο αυτή την 14ετία. Αλλά και φέτος ο στόχος είναι να γίνει κάτι ανάλογο.

Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται ότι ετοιμάζει κάτι δυνατό ως ένα μεγάλο δώρο στους οπαδούς της ομάδας και προσωπικά για τον ίδιο στην συμπλήρωση των 100 χρόνων του Θρύλου. Αυτό θα γίνει, όπως μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όπου εκεί θα φουντώσει για τα καλά το μεταγραφικό πάρε-δώσε όλων των Συλλόγων του κόσμου.

Η παρουσία στους ομίλους του νεοσύστατου Europa League, αλλά κυρίως ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή εντός συνόρων είναι η βασική επιδίωξη των «ερυθρολεύκων» και θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί.

Διαβάστε επίσης