Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο λόγος που… καθυστερεί του Όρτα και το ποσοστό των Los Angeles FC

Ο λόγος που… καθυστερεί του Όρτα και το ποσοστό των Los Angeles FC
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 12:56

Η μεταγραφή του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό μπορεί να καθυστερεί, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία στις τάξεις του ελληνικού συλλόγου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Σύμφωνα με την O Jogo, ο λόγος που… καθυστερεί να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή έχει να κάνει με τις… προσδοκίες των ανθρώπων της Μπράγκα, οι οποίοι κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να πάρουν περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό, πέραν των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Βλέπετε, οι Πορτογάλοι προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας (29/7) σε μία αποκάλυψη. Τόνισαν ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει στους Los Angeles FC, την ομάδα από την οποία τον είχε αποκτήσει η Μπράγκα το καλοκαίρι του 2019. Λέγεται μάλιστα ότι το ποσοστό είναι της τάξης του 50%. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι είναι μικρότερο.

Και πάλι όμως, όλα αυτά έχουν πολύ μικρή σημασία για τους Πειραιώτες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έγινε πράξη η επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ήθελε οπωσδήποτε τον Αντρέ Όρτα στο ρόστερ του νέου Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος ανυπομονεί να κλείσει και τυπικά το θέμα του, έτσι ώστε να πιάσει δουλειά και να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης