Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιάρεμτσουκ: «Μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος ο Ολυμπιακός, θέλω να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς με τα γκολ μου»

Γιάρεμτσουκ: «Μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος ο Ολυμπιακός, θέλω να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς με τα γκολ μου»
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 12:33

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ είναι μόλις δύο μέρες εδώ. Και όμως… έχει προλάβει να γίνει ΓΑΥΡΟΣ! Να νιώσει τι εστία Ολυμπιακός, να εισπράξει την ατμόσφαιρα γύρω από αυτό το τεράστιο κλαμπ και να αντιληφθεί τι σημαίνει να είσαι κομμάτι της οικογένειας! Ο Ουκρανός παικταράς δεν έκρυψε την επιθυμία του, η οποία δεν είναι άλλη από το να αγωνιστεί σε γεμάτο Καραϊσκάκη και να βάλει γκολ και να κατακτήσει τίτλους!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο που τον γνωρίζουν όλοι. Υπάρχει ένα σπουδαίο πρότζεκτ και ένα προπονητικό τιμ που έπαιξε το ρόλο του να έρθω, ο coach επίσης.

Πιστεύω πως είναι η σωστή απόφαση στην καριέρα μου, έχω καλό προαίσθημα. Θα δουλέψω πολύ για την ομάδα, για να βάλω πολλά γκολ.

Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, κέρδισε πέρυσι το Conference League. Πάντα έρχονται εδώ μεγάλοι παίκτες, πάντα κάποιοι απ’ τους καλύτερους είναι εδώ. Τις πρώτες μέρες σκέφτηκα με την πρόταση. Μετά μίλησα με τον προπονητή και πήρα γρήγορα την απόφαση, γι’ αυτό είμαι εδώ.

Οι οπαδοί περιμένουν από εμένα γκολ και τίτλους, αυτό χρειάζονται από εμένα. Δεν θέλω να πω πολλά σήμερα και να υποσχεθώ, αλλά θέλω να τους κάνω ευτυχισμένους. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνω το 100% για να τους δίνω χαρά».

Διαβάστε επίσης

Τι... παίζει με τον αρχιδιαιτητή

Τι... παίζει με τον αρχιδιαιτητή

Από τη μια οι ξένοι που φέρονται να αρνήθηκαν, από την άλλη οι Ελληνες που αποκλείστηκαν καθώς στην ΚΕΔ αναλαμβάνουν Ευθυμιάδης, Κόκοτου.