Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βέλντε και η συνύπαρξη του με τον Χάαλαντ!

Ο Βέλντε και η συνύπαρξη του με τον Χάαλαντ!
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 12:12

Στο πλευρό του Έρλινγκ Χάαλαντ, κατάφερε να αγωνιστεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, ο Κρίστοφερ Βέλντε. Στη μοναδική του παρουσία με τα χρώματα της Εθνικής Νορβηγίας, σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Κύπρο, ο Βέλντε πέρασε στο γήπεδο στο 88΄, όταν ο μεγάλος σταρ της Μάντσεστερ Σίτι έβγαινε αλλαγή, αλλά οι δύο παίκτες είχαν «ανταμώσει» στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2017-18, έπαιξε για πάνω από μισή ώρα αγώνα «παρέα», σε επίπεδο Κ18, όταν η Νορβηγία επικράτησε με 2-0 της Πολωνίας.

Πάντως, η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, δεν θα κάνει καμία εντύπωση στους ανθρώπους της πατρίδας τους, μιας και από τα χρόνια του στην Χαουγκεσούντ, ήταν από τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές του νορβηγικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, σε προ εξαετίας συζητήσεις, για τους παίκτες που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς, ο Κρίστοφερ Βέλντε βρισκόταν δίπλα στο όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ που τότε αγωνιζόταν στην Μόλντε. «Εξαιρετική τεχνική και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής» έγραφαν χαρακτηριστικά στο «Eurosport Norway» εκείνη την εποχή.

Διαβάστε επίσης

Τι... παίζει με τον αρχιδιαιτητή

Τι... παίζει με τον αρχιδιαιτητή

Από τη μια οι ξένοι που φέρονται να αρνήθηκαν, από την άλλη οι Ελληνες που αποκλείστηκαν καθώς στην ΚΕΔ αναλαμβάνουν Ευθυμιάδης, Κόκοτου.