Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φήμες για Ανδρούτσο, Μπαγκαλιάνη και Ραντζέλοβιτς

Φήμες για Ανδρούτσο, Μπαγκαλιάνη και Ραντζέλοβιτς
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 23:07

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά, και να ταλαιπωρείται ακόμα, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κάνει σε μεγάλο βαθμό την... εκκαθάριση του ρόστερ. Μέχρι και πριν από περίπου μία εβδομάδα οι «κομμένοι» που προπονούνταν μόνοι τους στο Ρέντη σε διαφορετικές ώρες από την βασική ομάδα συμπλήρωναν 8άδα. Πλέον ο αριθμός είναι μονοψήφιος και δεν αποκλείεται μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να μειωθεί αισθητά.

Ποιοί έχουν απομείνει στο Ρέντη και προπονούνται σ' αυτό το ξεχωριστό γκρουπ; Οι Ανδρούτσος, ο Ραντζέλοβιτς, ο Χόλσγκροουβ, ο Φαντιγκά, ο Μπαγκαλιάνης, ο Γκοτζαμανίδης και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Πριν από λίγες μέρες αποχώρησε κι επίσημα για λογαριασμό της Πάφου, ο Πέπε και όπως φαίνεται πως θα έχουμε σύντομα κι άλλες αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, την επόμενη ομάδα της καριέρας του αναζητάει και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αυτό το διάστημα δούλευε με τους «κομμένους» στο Ρέντη. Η Κόνιασπορ από την Τουρκία, θα μπορούσε να είναι μια λύση για τον Ανδρούτσο, που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Υπενθυμίζεται πως με τη συγκεκριμένη ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει… παρτίδες από το παρελθόν, αφού είχε πάρει από το τουρκικό κλαμπ τόσο τον στόπερ Βούκοβιτς, όσο και τον εξτρέμ, Μπουτούτσι.

Από εκεί και πέρα, ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, είναι ένας από τους παίκτες που αγωνιζόντουσαν στον Ολυμπιακό Β΄ και ψάχνει νέα ομάδα. Ο νεαρός στόπερ θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν στην ομάδα της Κρήτης και φαίνεται να είναι αρκετά πιθανός κιόλας ο ερχομός του είναι αυτό του Έλληνα αμυντικού. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν βασικό στέλεχος στον Ολυμπιακό Β με τον οποίο μέτρησε 24 συμμετοχές και ένα γκολ στην Super League 2.

Τέλος, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που επέστρεψε από το δανεισμό του στην Ρουμπίν Καζάν και θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, όπου υπάρχει ζήτηση.

Διαβάστε επίσης