Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Βέλντε! (photo)

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Βέλντε! (photo)
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 17:32

Η σπουδαία μεταγραφή του Κρίστοφερ Βέλντε είναι γεγονός για τον Ολυμπιακό! Με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα τη σπουδαία μεταγραφή του Νορβηγού παικταρά!

Ο Νορβηγός εξτρέμ θα αποτελέσει μία ακόμα εξαιρετική μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» σε αυτή τη θέση για το φετινό καλοκαίρι, με την υπόθεση να θεωρείται πλέον ολοκληρωμένη, με το συνολικό deal θα ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε. Ο 24χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1999, στο Haugesund της Νορβηγίας.

Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Kopervik IL και SK Vard Haugesund της χώρας του, ενώ το 2015 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Haugesund, με την πρώτη ομάδα της οποίας πραγματοποίησε ντεμπούτο το 2017.

Με τη φανέλα της έκανε 119 συμμετοχές, πέτυχε 27 γκολ και έδωσε 24 ασίστ, ώσπου τον Ιανουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή στη Lech Poznan, κατακτώντας το Πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022. Με την ομάδα της Πολωνίας αγωνίστηκε συνολικά σε 98 παιχνίδια, με απολογισμό 29 γκολ και 13 ασίστ.

Τον Ιούνιο του 2023 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την εθνική Νορβηγίας, ενώ νωρίτερα είχε εκπροσωπήσει τη χώρα του σε επίπεδο U18.

Κρίστοφερ, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις με Αλεξανδρόπουλο... (photo)

Εξελίξεις με Αλεξανδρόπουλο... (photo)

Καινούργιος «κύκλος» ανοίγει στην καριέρα του Έλληνα μέσου, που την περασμένη χρονιά αγωνίστηλε στον Ολυμπιακό και κατέκτησε το Conference League!