Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο στόπερ που θέλει ο Μεντιλίμπαρ και ο λόγος που «κόπηκε» ο Ντράγκοβιτς

Ο στόπερ που θέλει ο Μεντιλίμπαρ και ο λόγος που «κόπηκε» ο Ντράγκοβιτς
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 19:30
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο μεταγραφικός «οργασμός» του Ολυμπιακού δεν λέει να κοπάσει και αυτό διότι όσο πλησιάζουμε ως προς την έναρξη της σεζόν, το παζλ του Ολυμπιακού των 100 χρόνων θα συμπληρώνεται.

Για την ώρα, στον Ολυμπιακό τυπώνουν φανέλες με το όνομα του Βέλντε και του Γιάρεμτσουκ, ο Ορτα βγάζει από τη ντουλάπα τα ερυθρόλευκα και οι επόμενες κινήσεις έρχονται.

Η προτεραιότητα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά και την κάλυψη του συμπαραστάτη στην επίθεση του Ελ Κααμπί Γιάρεμτσουκ, αφορά στην απόκτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα είναι οπωσδήποτε δεξιόποδαρος, με συμμετοχές και παραστάσεις συνεχόμενες τα τελευταία χρόνια σε καλό πρωτάθλημα, σε ηλικία μέχρι 32 ετών ώστε να έχει και μία συνέχεια αυτή η συνεργασία, ο οποίος να μπορεί να ακολουθήσει το πλάνο του, δηλαδή ψηλά η άμυνα, γρήγορες επιστροφές και φυσικά να εμπνέει σιγουριά στην άμυνα. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο και σε αυτό έχει επικεντρώσει στην παρούσα φάση.

Άλλωστε, ο Nτράγκοβιτς και τέτοιου στυλ παίκτες δεν είναι στις προτεραιότητες του Μεντιλίμπαρ, αφού είναι αρκετά αργοί πλέον για να εξυπηρετήσουν το στυλ του παιχνιδιού που παίζει ο Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε ότι αυτήν στιγμή οι παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας είναι οι Παναγιώτης Ρέτσος, Λορέντσο Πιρόλα, Νέλσον Άμπι, Ζουλιάν Μπιανκόν, Ανδρέας Ντόη και ο νεαρός Ισίδωρος Κουτσίδης.

Διαβάστε επίσης