Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός και η... δικαίωση με Γιάρεμτσουκ!

Ο Ολυμπιακός και η... δικαίωση με Γιάρεμτσουκ!
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 14:12

Πολύ μεγάλη κίνηση για τον Ολυμπιακό η προσθήκη του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ουκρανό επιθετικό να πλαισιώνει αρμονικά τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σίγουρα η επιλογή του μόνο τυχαία δεν ήταν, από κάθε άποψη.

Αυτό διότι ήδη από το Euro η περίπτωση του εξεταζόταν αναλυτικά, αφού ο 28χρνος φορ έπαιξε και στα τρία ματς της φάσης των ομίλων, δύο φορές ως αλλαγή και μία στην αρχική 11άδα, με αντίπαλο το Βέλγιο. Μάλιστα είχε πετύχει και ένα τέρμα, με αντίπαλο τη Σλοβακία, σε ένα ματς που έληξε με 2-1. Σε μία περίοδο, μάλιστα, που η ανανέωση Ελ Κααμπί δεν είχε κλειδώσει. Ωστόσο, με την παρέμβαση και του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, με ένα σμπάρο, ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο... τριγώνια.

Αυτό το γεγονός πρέπει να χαροποιεί ιδιαίτερα τους φίλους των «ερυθρόλευκων». Αν αναλογιστούμε ότι ο Γιάρεμτσουκ, εδώ και καιρό, υπήρχε στα υπόψιν του Θρύλου για τον βασικό ρόλο στη κορυφή της επίθεσης, τόσο η απόκτηση του Ουκρανού στράικερ, όσο και η ανανέωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποκτούν άλλο νόημα. Μία δικαίωση για τους Πειραιώτες, που απογειώνουν την «αιχμή του δόρατος» και γενικότερα την ομάδα, κατά την ερχόμενη σεζόν.

Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Στα «φτερά» της επίθεσης έρχεται ο Κρίστοφερ Βέλντε, καλύτερος παίκτης στο Πολωνικό πρωτάθλημα, τα προηγούμενα δύο χρόνια, ενώ αναμένεται και η ανανέωση των Όρτα και Ποντένσε. Ο καθένας, άλλωστε, είναι λίγο ή πολύ απαραίτητος για το επιθετικό build-up του Ολυμπιακού!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ... τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού ξέρει ότι το πλάνο του όχι μόνο λειτουργεί ρολόι, αλλά η τελειοποίησή του θα φαντάζει... εφιάλτης για κάθε αντίπαλο.

*Φωτογραφία: Transfermarkt

Διαβάστε επίσης