Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το κόστος της μεταγραφής και οι απολαβές του Γιάρεμτσουκ

Το κόστος της μεταγραφής και οι απολαβές του Γιάρεμτσουκ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 00:20

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καλωσορίσει τον σπουδαίο Oυκρανό επιθετικό, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και να τον κάνει την 8η του μεταγραφή για φέτος το καλοκαίρι! Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έρχεται να εκτοξεύσει ακόμη πιο ψηλά την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, προσφέροντας ακόμη περισσότερα γκολ και «ξετινάζοντας» τα αντίπαλα δίχτυα μαζί με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Γιάρεμτσουκ αναμένεται στην χώρα μας το ξημερώματα της Δευτέρας (29/7, 05:55) και από και πέρα, όλα θα είναι… διαδικαστικά. Εξετάσεις, εργομετρικά, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις, γνωριμία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, δουλειά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 5 εκατ. ευρώ ώστε να τον αποκτήσουν από την πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ, με την οποία ο Ουκρανός φορ διατηρούσε συμβόλαιο ως το 2026.

Μάλιστα, ο 28χρονος διεθνής φορ που θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά θα έχει απολαβές περίπου 1.500.000 τον χρόνο, όπου συνολικά θα φτάσουν στα 6.000.000.

Αναμένουμε την άφιξη του Ουκρανού παιχταρά, λοιπόν. Και προχωράμε, δυνατά, για τις επόμενες κινήσεις. Ο Ολυμπιακός βλέπει, πάντα, μπροστά

Διαβάστε επίσης