Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τώρα φουλ και για στόπερ!

Τώρα φουλ και για στόπερ!
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 22:43

Στην Αούστρια Βιέννης, είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται πλέον ο σέντερ μπακ, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Ο Ντράγκοβιτς που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, φαίνεται πως θα αποδεχτεί την πρόταση της Αούστρια Βιέννης και θα αγωνιστεί εκεί για τα επόμενα τρία χρόνια. Άλλωστε, ο παίκτης δεν ήταν και στις προτεραιότητες του Μεντιλίμπαρ, αφού είναι αρκετά αργός πλέον, στα 33 του χρόνια. Μάλιστα στην Αούστρια, ενδέχεται να πάρει και κάποιο πόστο, μετά από το τέλος της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον Γουίλιαν Ρότσα, που έχει «συνδεθεί» με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή δεδομένων σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ, θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα παραμείνει κάτοικος Ρωσίας μέχρι το 2026. Επίσης, στο Μεξικό και την Τίγκρες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζοακίμ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που βρισκόταν και μεταξύ των υποψηφιών του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του, πουλήθηκε από την Σάντος στο μεξικανικό κλαμπ αντί περίπου 7,4 εκατ. ευρώ.

Οι παραπάνω εξελίξεις δείχνουν πως οι Πειραιώτες στρέφουν πλέον και αλλού το βλέμμα τους, αναφορικά με τη θέση του δεξιοπόδαρου σέντερ μπακ.

Διαβάστε επίσης