Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Γιάρεμτσουκ!

Το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Γιάρεμτσουκ!
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 21:58

Η γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού αναμένεται να ενισχυθεί με ένα πραγματικό θωρηκτκός. Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, θα ενταχθεί στους κατόχους του Conference League, τον Θρύλο. Τη σεζόν 2023-24, ο πολλά καταξιώμενος ποδοσφαιριστής από την Ουκρανία είχε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 8 εκατ. στο ενεργητικό του. Ποιος, όμως, είναι ο Στάμενιτς που ρίχνει «άγκυρα» στο μεγάλο λιμάνι;

Αυτή τη στιγμή, κοστολογείται στα 3.5 εκατ. ευρώ στο transfermarkt, στα 28 του χρόνια, ως διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας. Με δύο παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν και που ανήκουν και ακόμα στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», έχει συνδεθεί ο Γιάρεμτσουκ . Ο διεθνής φορ έχει συνυπάρξει στην Μπενφίκα την σεζόν 2022/23 με τον σπουδαίο Τσικίνιο. Έπαιξαν «παρέα» στο γήπεδο σε 4 συμμετοχές και 61 λεπτά, ενώ ένα σύντομο πέρασμα από το μεγάλο λιμάνι, είχε ο Σέρτζι Κανός. Έπαιξαν μαζί σε 16 παιχνίδια και 583 λεπτά.

Φυσικά, η παρουσία δίπλα στον «Τσίκι», στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, σίγουρα, θα τον βάλει πιο… γερά στο κόλπο της προσαρμογής.

Διαβάστε επίσης