Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Κωστούλας τα κάνει όλα και... συμφέρει για την επίθεση του Ολυμπιακού!

Ο Κωστούλας τα κάνει όλα και... συμφέρει για την επίθεση του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 12:55

Η φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, στον Σίνταμ της Ολλανδίας, ανήκει, χωρίς αμφιβολία, στους πιτσιρικάδες του συλλόγου. Οι παίκτες που προέρχονται από την Κ19, αλλά και τη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων» έχουν κερδίσει όλα τα εύσημα, με την εξαιρετική και, προπάντων, καταλυτική παρουσία τους, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα φιλικά του Θρύλου.

Μία από τις εξέχουσες μορφές, αναφορικά με το «αύριο» των Πειραιωτών, είναι και ο Μπάμπης Κωστούλας. Το νεαρό Έλληνα φορ μπορεί να τον ξέρουμε ως δεινό σκόρερ, ωστόσο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού έδειξε ότι μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του και την επιθετική της ανάπτυξη.

Συμβάλλει απίστευτα στο δημιουργικό κομμάτι, έχοντας, μεταξύ άλλων, δύο ασίστ, σε τέσσερα φιλικά συνολικά, με Άγιαξ (0-1), Μέχελεν (2-0), Αλ Καντσία (2-2) και Ναϊμέγκεν (2-0). Στα παιχνίδια με τους Βέλγους και τους Ολλανδούς «σέρβιρε» τα τέρματα των Ζέλσον Μάρτινς και Γιώργου Μασούρα, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Κάθε άλλο μάλιστα.

Κατά τη διάρκεια και των τεσσάρων αγώνων πίεζε διαρκώς, βοηθούσε στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού του Θρύλου, έκλεβε, ήταν διαρκώς απειλητικός και γενικότερα δεν καθόταν σε «χλωρό κλαρί». Όχι μόνο στα ματς, αλλά και στις προπονήσεις, εκεί όπου έδινε τον καλύτερο εαυτό του, για χάρη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αυτό, ο Ισπανός τεχνικός μοιάζει να το εκτιμά απίστευτα. Βλέποντας και τα χαρακτηριστικά του Έλληνα στράικερ, έχει αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στην τριάδα, όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, για την επόμενη σεζόν. Μία τεράστια ανταμοιβή για τον Μπάμπη Κωστούλα, που έχει κάνει την Ευρώπη να «παραμιλά» μαζί του, από την περασμένη σεζόν και την πορεία, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της δικής του, ξεχωριστά, στο Youth League, που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε επίσης