Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Επιβεβαιώνει για Βέλντε και Θρύλο ο Ρομάνο!

Επιβεβαιώνει για Βέλντε και Θρύλο ο Ρομάνο!
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 15:01

Έρχεται στο Λιμάνι για να ενισχύσει τον Θρύλο! Ο Κρίστοφερ Βέλντε μετράει αντίστροφα για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Λεχ Πόζναν και ο 24χρονος εξτρέμ μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα!

Μάλιστα, ο Ρομάνο αναφέρει και τους όρους της συμφωνίας, σημειώνοντας πως οι Πειραιώτες κάνουν τον Βέλντε δικό τους, με το κόστος της μεταγραφής του θα ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο «Βελντίνιο», όπως τον αποκαλούν, είναι ταχύτατος με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αγωνίζεται και στα δύο φτερά της επίθεσης, ενώ έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα και στην τελική πάσα. Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με την ικανότητα να συγκλίνει και να απειλεί.

Για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς και σύλλογοι από το MLS, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χειρίστηκαν άψογα την υπόθεση και προσθέτουν στη γραμμή κρούσης ένα εργαλείο πρώτης γραμμής, σε εξαιρετική ηλικία και πολλά χρόνια μπάλας μπροστά του.

Διαβάστε επίσης