Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μίτσελ: «Η καρδιά μου είναι… ερυθρόλευκη, ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στο Καραϊσκάκη»

Μίτσελ: «Η καρδιά μου είναι… ερυθρόλευκη, ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στο Καραϊσκάκη»
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 22:37

Την ευκαιρία να τα πει με παλιούς φίλους είχε ο Μίτσελ, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη νυν ομάδα του, Αλ Καντσία. Και όπως έδειξε και στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη του ματς, ο Ισπανός προπονητής δεν ξεχνά τίποτα από αυτά που έζησε με τον Θρύλο.

Ειδικότερα, έπλεξε το… εγκώμιο του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, χρώμα με το οποίο δήλωσε πως είναι «βαμμένη» η καρδιά του. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κάποια στιγμή, στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ:

«Είναι ημέρα χαράς για μένα. Θυμήθηκα όσα είχα ζήσει στην Αθήνα, όταν ήμουν στον σύλλογο. Είμαι πολύ περήφανος. Όποτε τους συναντάω μου δείχνουν την αγάπη τους. Για μένα ήταν σπουδαία μέρα. Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στο Καραϊσκάκη.

Πριν το παιχνίδι θυμηθήκαμε όσα είχαμε πει πριν γίνει προπονητής του Ολυμπιακού. Όταν με είχε ρωτήσει για τον Ολυμπιακό, του είχα πει ότι θα πρέπει να πάει. Είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι φανταστική. Είδε ότι όσα του είπα είναι αλήθεια. Είναι πολύ χαρούμενος. Είναι το μέρος που θέλει κάθε προπονητής να βρίσκεται.

Η καρδιά μου είναι ερυθρόλευκη»

Διαβάστε επίσης