Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε καλό δρόμο του Ποντένσε!

Σε καλό δρόμο του Ποντένσε!
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 12:55

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο deal του καλοκαιριού! Το όνομα του Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται ψηλότερα από κάθε άλλο στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις με την υπόθεση του Πορτογάλου παικταρά.

Το αξιόπιστο «Athletic» κάνει εκτενή αναφορά με ρεπορτάζ για τα θέματα που «καίνε» τη Γουλβς το φετινό καλοκαίρι και φυσικά μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το όνομα του Ποντένσε, ο οποίος ακόμα δεν γνωρίζει πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, αν και το «θέλω» του είναι ερυθρόλευκο.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Athletic» η νέα τοποθέτηση του Ο’ Νιλ για το μέλλον του Πορτογάλου άσου με αναφορές στην επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει αλλά και στις ανάγκες για ενίσχυση του μπάτζετ «δείχνει» τον Ολυμπιακό ως πρώτο φαβορί για την απόκτησή του με μεταγραφή.

«Η αποχώρηση του, που φαινόταν να είναι μία ξεκάθαρη απόφαση, έχει γίνει τώρα ελαφρώς λιγότερο», όπως τονίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

Ώρα να αρχίσει να ρολάρει περισσότερο

Ώρα να αρχίσει να ρολάρει περισσότερο

Μετά από δύο, τρία φιλικά στην Ολλανδία και καθώς στο δυναμικό θα μπαίνουν ολοένα και πιο ενεργά οι νέοι ποδοσφαιριστές, ο Θρύλος αναμένεται να βγάλει εικόνα ετοιμότητας για την έναρξη της σεζόν...