Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «αύριο» του Θρύλου εγγύηση για την επιτυχία του! (photo)

Το «αύριο» του Θρύλου εγγύηση για την επιτυχία του! (photo)
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 18:34

Με «οδηγό» την κατάκτηση, τόσο του Conference, όσο και του Youth League, ο Ολυμπιακός της... επόμενης ημέρας χτίζεται βήμα-βήμα στην Ολλανδία. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του το καλύτερο αποτέλεσμα, δίνοντάς τους το κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, μέσω της σκληρής δουλειάς.

Αυτό φαίνεται να το έχουν αφουγκραστεί πλήρως οι πιτσιρικάδες των «ερυθρόλευκων», που προέρχονται από την ομάδα, η οποία κατέκτησε το Champions League Νέων. Ήδη οι μικροί του Θρύλου «βγάζουν μάτια», τόσο στις προπονήσεις, όσο και στην προετοιμασία.

Ο Χρήστος Μουζακίτης έχει καταφέρει να γίνει ένας απόλυτος... X-Factor για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» και όχι μόνο, εντυπωσιάζοντας άπαντες με την απόδοσή του. Τρομερός στον ίδιο τομέα και ο ιδιαίτερα τολμηρός, Αντώνης Παπακανέλλος, που γίνεται όλο και πιο σημαντικός για το παιχνίδι του Μεντιλίμπαρ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο επόμενος μεγάλος επιθετικός, που θα συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση του Θρύλου στην «αιχμή του δόρατος», ο Θανάσης Κωστούλας. Ένστικτο «killer», που ήδη έχει «κεντρίσει» τα βλέμματα, με βλέψεις για κάτι ακόμα καλύτερο.

Διασφαλισμένο και στα μετόπισθεν το μέλλον, με παίκτες όπως ο Απόστολος Αποστολόπουλος, που κάνει τρομερή δουλειά στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς και ο Νίκος Μπότης, που, κατά το φιλικό με τη Μέχελεν, έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει τα «ερυθρόλευκα» γάντια, παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν μόλις το πρώτο του παιχνίδι.

Η παρουσία, δε, του «αρχιτέκτονα» της επιτυχίας του Youth League, Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, στο τεχνικό τιμ της ομάδας, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στο έργο των παιδιών που αποτελούν το μέλλον του Ολυμπιακού.

Και η καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα είναι κάτι που αποτελεί φυσικό επόμενο και στόχο, κάτι που φαίνεται και από τα βλέμματα όλων, στη φωτογραφία που δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με το βλέμμα... στα καλύτερα που έρχονται!

Διαβάστε επίσης