Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «ερυθρόλευκο παζλ» συμπληρώνεται και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για… εκτόξευση!

Το «ερυθρόλευκο παζλ» συμπληρώνεται και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για… εκτόξευση!
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - 00:01

Η ανανέωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι το «χτίσιμο» της ομάδας του… αύριο βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Κινήσεις ουσίας, σε συνδυασμό με σωστή προετοιμασία και σκληρή δουλειά, που γίνεται στην Ολλανδία και το βασικό στάδιο της pre-season.

Οι «πονοκέφαλοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είτε μειώνονται, είτε γίνονται πιο… ευχάριστοι, αν αναλογιστούμε την εξαιρετική εικόνα που δείχνουν άπαντες, τόσο στα φιλικά, όσο και στις προπονήσεις. Σιγά-σιγά, το «ερυθρόλευκο παζλ» συμπληρώνεται, με τα τελευταία κομμάτια να μπαίνουν ωσονούπο.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Ντανιέλ Ποντένσε κάνει τα αδύνατα… δυνατά, προκειμένου να «λυγίσει» οριστικά τη Γουλβς και να παραμείνει στο Λιμάνι. Αυτό φαίνεται πως πιάνει, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι ενημέρωσε τους Άγγλους για την απουσία του από το ταξίδι στις ΗΠΑ, καθώς και την αναζήτηση εξτρέμ από πλευράς «Λύκων», με έντονο ενδιαφέρον για τον Γκαμπριέλ Αγκουάγιο.

Η υπόθεση του Πορτογάλου, όμως, δεν είναι η μόνη «καυτή». Ο Αντρέ Όρτα βρίσκεται σε ανάλογη θέση, εν αναμονή των αποφάσεων στη Μπράγκα και με προτεραιότητα την διατήρησή του στον Ολυμπιακό. Γενικότερα, και για τους δύο γίνεται μεγάλη «μάχη», αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι, ενώ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μοιάζει να τους εξασφαλίζει έναν πιο σίγουρο ρόλο στο ρόστερ και τα βασικά του πλάνα, εν αντιθέσει με τους Γκάρι Ο’ Νιλ και Ντάνιελ Σόουζα, αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, έντονη είναι η κινητικότητα και στα των… πιθανών αφίξεων, με τα θέματα του σέντερ φορ και του εξτρέμ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, στον συγκεκριμένο τομέα. Επιπλέον, κάποιες έξτρα προσθήκες στο κέντρο και το αριστερό άκρο της άμυνας εξετάζονται και υπάρχουν πάντα στα υπόψιν.

Το σίγουρο είναι ότι υπομονή υπάρχει μπόλικη και σίγουρα το ίδιο ισχύει και για την εμπιστοσύνη. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι του, καθώς και με αυτό το ρόστερ μόνο ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει, αφού ο Ολυμπιακός βαδίζει στο πιο σωστό μονοπάτι και ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερες κορυφές! Με σωστό σχεδιασμό, προσεγμένες κινήσεις ουσίας και ένα σωστά δομημένο πλάνο!

Διαβάστε επίσης

H ώρα του Έσε!

H ώρα του Έσε!

Στη «μάχη» των Ολυμπιακών Αγώνων ο παικταράς του Θρύλου!