Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού! (photos)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού! (photos)
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 - 20:22

Στο Σίνταμ και την Ολλανδία, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «χτίζει» τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας με τεράστια προσοχή και σκληρή δουλειά. Διπλές προπονήσεις, γεμάτες ένταση και πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες ανταποκρίνονται ιδανικά και δεν ρίχνουν τα «γκάζια» ποτέ, ούτε κατά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (23/7). Εκεί όπου το πρόγραμμα είχε, κατά βάση, περισσότερη έμφαση στην επαφή με τη μπάλα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προπόνηση, παίζοντας κατά τις ασκήσεις, αλλά και το δίτερμα όσο το δυνατόν πιο πειστικά και παθιασμένα γίνεται. Ο «Μέντι» δεν σταματά να δίνει οδηγίες, ενώ κρατά συνεχώς τις «ταχύτητες» σε υψηλό τέμπο.

Όλα αυτά, και ενώ οδεύουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Αλ Κάντσια (26/7, 17:30) και Ναϊμέγκεν (27/7, 16:30). Η ομάδα θα παραμείνει μέχρι το προσεχές Σάββατο στην Ολλανδία και, εν συνεχεία, θα επιστρέψει στην Ελλάδα, με το «βλέμμα», πια, στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δείτε τα πλάνα από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (23/7):

Διαβάστε επίσης