Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «ετοιμοπόλεμος» Ελ Κααμπί και η κίνηση που μπορεί να... απογειώσει την επίθεση του Ολυμπιακού!

Ο «ετοιμοπόλεμος» Ελ Κααμπί και η κίνηση που μπορεί να... απογειώσει την επίθεση του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 - 19:17

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν πάει... πουθενά και μέχρι το 2026 θα «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μία παραμονή που στον Θρύλο κυνήγησαν όσο τίποτα και τώρα απολαμβάνουν τους «καρπούς» της προσπάθειάς τους, έχοντας εξασφαλισμένο το μέλλον στην «ερυθρόλευκη» επίθεση.

Όχι μόνο λόγω της παρουσίας του Μαροκινού στράικερ στην «αιχμή του δόρατος», αλλά και με τον έτερο επιθετικό που πρόκειται να έρθει για να πλαισιώσει τον πρώτο σκόρερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, με 33 τέρματα σε 50 αναμετρήσεις, συνολικά.

Στον Θρύλο ψάχνουν την καλύτερη περίπτωση, προκειμένου να αυξήσουν τον ανταγωνισμό στην κορυφή της επίθεσης και να την κάνουν ακόμα πιο «καυτή», σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Με έναν καλό παρτενέρ, άλλωστε, ο Ελ Κααμπί θα έχει αυξημένο κίνητρο, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο μέλλον και να συνεχίσει στις ίδιες ή ακόμα και σε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Άλλωστε, με τον αγώνα που έδωσε για την παραμονή του «φονιά» του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απέναντι, μάλιστα, σε πολλούς «μνηστήρες», ο Μαροκινός επιθετικός καταλαβαίνει ότι το χρέος του να πετύχει και να μας δείξει μία εικόνα ανάλογη της περασμένης σεζόν είναι κάτι επιβεβλημένο.

Η προσθήκη, δε, ενός ακόμα επιθετικού δεν θα προσδώσει σιγουριά μόνο στην ομάδα, αλλά και στον ίδιο. Και αυτό προσπαθεί να πετύχει ο Θρύλος, στο «δρόμο» της πρόσφατης συνταγής που, με τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ, είχε ευεργετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Η «έρευνα» συνεχίζεται, όμως με την εξασφάλιση της παραμονής Ελ Κααμπί για ακόμα δύο χρόνια γίνεται με λιγότερο άγχος.

Ένα όμως είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα πετά «φωτιές» στην επίθεση, αφού το πλάνο για να συμβεί αυτό πάει, μέχρι στιγμής, περίφημα.

Διαβάστε επίσης