Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα... υπομονή για το «happy end» με Ποντένσε!

Και τώρα... υπομονή για το «happy end» με Ποντένσε!
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 - 00:03

Ένας από τους πιο... διακαείς πόθους του Ολυμπιακού έγινε πράξη! Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και η συνεργασία, μεταξύ των δύο πλευρών, θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως το 2026. Κίνηση που δείχνει ότι το μέλλον στον Πειραιά χτίζεται με ρυθμό... σταθερό!

Κινήσεις ουσίας, τόσο από άποψη αφίξεων, όσο και στον τομέα των ανανεώσεων, με την περίπτωση του Μαροκινού στράικερ να αποτελεί την πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτών, αφού είναι η «αιχμή του δόρατος» για τον Θρύλο και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Όμως, αυτή η κίνηση σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Υπάρχουν κι άλλα μέτωπα ανοιχτά, όσον αφορά τον «κορμό» της ομάδας που κατέκτησε το Conference League.

Η περίπτωση που «καίει» πια, όσο τίποτα, είναι αυτή του Ντανιέλ Ποντένσε. Η επιθυμία του Πορτογάλου είναι γνωστή, ωστόσο η Γουλβς αποτελεί το τελευταίο μεγάλο «εμπόδιο» που πρέπει να ξεπεραστεί, προκειμένου ο δανεισμός να γίνει κανονική μεταγραφή και ο Πορτογάλος εξτρέμ να μείνει στο Λιμάνι.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, και βάσει των προθέσεων των Άγγλών, χρειάζεται περίσσια υπομονή και, προπάντων, εμπιστοσύνη στο πλάνο του Ολυμπιακού και του «Μέντι». Ο Ποντένσε θέλει σαν «τρελός» να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα, οι οπαδοί του Θρύλου έχουν φτιάξει μέχρι και hastag για χάρη του 28χρονου μεσοεπιθετικού, με τίτλο #freepodence, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας δεν σταματούν την προσπάθεια, ώστε να κλείσουν το δυνατόν πιο σύντομα αυτή την υπόθεση.

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένει τον Πορτογάλο, το ίδιο και εκείνος την επαναφορά του στο Ρέντη και την Ελλάδα, όμως η υπομονή πρέπει να αποτελέσει για λίγο ακόμα τη «βασίλισσα των αρετών». Για αυτό ευθύνεται η Γουλβς, όμως μην ξεχνάμε την ειδοποιό διαφορά. Στον Ολυμπιακό έχει εξασφαλισμένο βασικό ρόλο, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες του... πλάνου Μεντιλίμπαρ. Στην Αγγλία, κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι.

Ότι και να λέμε, πάντως, βασικό ρόλο παίζει το συναίσθημα. Και αυτό λέει μονάχα... Θρύλο για τον Ποντένσε!

Διαβάστε επίσης