Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια και πάλι η ανταπόκριση του κόσμου για τις κάρτες μελών και φιλάθλων του Θρύλου! (photos)

Τεράστια και πάλι η ανταπόκριση του κόσμου για τις κάρτες μελών και φιλάθλων του Θρύλου! (photos)
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 - 22:58

Για ακόμα μία φορά οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού «έκλεψαν» την παράσταση, κατά την παρουσία τους στην Αρκαδία και την Τρίπολη. Ο κόσμος έκανε «ουρά» για μια φωτογραφία με τα δύο τρόπαια, όχι όμως μονάχα για αυτό.

Οι φίλοι του Θρύλου ήταν και πάλι εκεί, προκειμένου να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στον σύλλογο και τον Ερασιτέχνη. Η ανταπόκριση για τις κάρτες μελών και φιλάθλων ήταν συγκινητική για άλλη μια φορά, με το πλήθος που έσπευσε στα σημεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να δημιουργεί το αδιαχώρητο, προκειμένου να αποκτήσει τις συλλεκτικές κάρτες.

Όλο και περισσότερες «εξαφανίζονται» με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να είναι συνεπείς απέναντι στο καθήκον τους στην ομάδα και όλα της τα τμήματα, που προσφέρουν κάθε χρόνο επιτυχίες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Στόχος να γίνει αυτό και στα 100 χρόνια του συλλόγου, όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται, προς τιμήν του μεγαλείου του Θρύλου και της ιστορίας του.

Η ίδια συγκινητική ανταπόκριση αναμένεται και στη Σπάρτη, το απόγευμα της Τρίτης (23/7, 19:30), εκεί όπου τα τρόπαια θα βρίσκονται στο πάρκο του ΟΤΕ και ο κόσμος αναμένεται να κάνει ξανά την παρουσία του κάτι παραπάνω από αισθητή.

Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Τρίπολή, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης