Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η σιγουριά του Ντάρκο

Η σιγουριά του Ντάρκο
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 - 15:01

Συνεχίζονται τα… ζόρια για τον Ολυμπιακό στο Σίνταμ της Ολλανδίας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του υπό τις οδηγίες, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπατ, αλλά και την επίβλεψη του αθλητικού διευθυντή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που έχει λόγο και ασχολείται με όλα και να είναι πάντα κοντά.

Το προσεχές διάστημα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα για τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι επαφές, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, παρότι βρίσκεται στην Ολλανδία.

Ο Ντάρκο έχει πάρει εν μέρει πάνω του το θέμα των μεταγραφών. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του μαζί με τον «Μέντι», τον περασμένο Φεβρουάριο, για να μπει η ομάδα σε μια κανονικότητα. Την είδαμε με την κατάκτηση του Conference League και πρέπει φέτος στην σεζόν των 100 χρόνων να ανέβει κι άλλο επίπεδο η ομάδα.

Ο Κοβάσεβιτς, δεν θα πάρει παίκτη γιατί ντε και καλά πρέπει να τον πάρει άμεσα, αλλά, πορεύεται με το δικό του πλάνο και είναι σίγουρος θα καταφέρει το καλύτερο δυνατόν για τον Ολυμπιακό με την βοήθεια των υπόλοιπων στελεχών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης