Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τότε κάνει… ντεμπούτο η πρώτη φανέλα!

Τότε κάνει… ντεμπούτο η πρώτη φανέλα!
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 - 10:46

To σπουδαίο φιλικό με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Ναό είναι προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου. Υπάρχει γι’ αυτό ένας κόμη ένας λόγος για να πάμε Καραϊσκάκη! Όχι ότι χρειαζόμαστε περισσότερους από το ότι θα δούμε από κοντά την ομάδα ξανά! Αλλά πάντα υπάρχουν παραπάνω λόγοι, για να είναι κανείς παρών στον Ναό και να παίρνει θέση στην κερκίδα! Ένας παίκτης που ντεμπουτάρει, η επιστροφή ενός παίκτη στη δράση, απλώς το ότι μπορεί κάποιος να μην έχει δει από κοντά Θρύλο για λίγο καιρό και να πεθύμησε… Πάντα υπάρχουν έξτρα λόγοι, για να είμαστε στον ναό. Και τότε θα έχουμε ακόμη έναν: Τη νέα φανέλα! Στο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό του Θρύλου, η νέα φανέλα της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Θρύλος αναμένεται νωρίτερα, την ημέρα εκείνη, να την παρουσιάσει μέσω social media και φυσικά αργότερα, να τη βάλει για πρώτη φορά, στο φιλικό με τους Άγγλους, στο οποίο θα κάνει και μια καλή πρόβα, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λαός του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία σε λίγες μέρες, λοιπόν, να δει εκτός από την ομάδα, για πρώτη φορά φέτος από κοντά, τη νέα φανέλα. Τη νέα ερυθρόλευκη ριγωτή! Σε δράση…

Διαβάστε επίσης