Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Ο προπονητής μου δίνει αυτοπεποίθηση και είναι αυτό που χρειάζομαι» (video)

Μαρτίνς: «Ο προπονητής μου δίνει αυτοπεποίθηση και είναι αυτό που χρειάζομαι» (video)
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 14:50

O Zέλσον Μαρτίνς φαίνεται όπως όλα δείχνουν, θα γίνει η… εσωτερική μεταγραφή του Ολυμιακού, όπου θα κάνει τη διαφορά τη φετινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έδειξε έτοιμος στο φιλικό με τον Άγιαξ, να διεκδικήσει μέχρι και φανέλα βασικού φέτος, με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος στη θέση του αλλά και τον ίδιο να φαίνεται αποφασισμένος αλλά και διψασμένος να αποδείξει την αξία και την αδιαμφισβήτητη κλάση του στο χορτάρι.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV

«Οι παίκτες του Άγιαξ προπονούνται περισσότερο καιρό σε σχέση με εμάς και σε φυσική κατάσταση ήταν σε κάπως καλύτερο επίπεδο. Για τον Ολυμπιακό ωστόσο ήταν ένα πολύ καλό τεστ προετοιμασίας.

Στο πρώτο ημίχρονο χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να μπούμε στο ματς, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κι αυτό είναι που θέλουμε, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να περιμένουν από εμένα, ότι θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Αυτή τη σεζόν ακολουθώ κανονικά την προετοιμασία, οι προπονήσεις κυλούν καλά, ο προπονητής μου δίνει αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι που χρειάζομαι για να έχω μια εξαιρετική σεζόν».

Διαβάστε επίσης