Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιρόλα: Η πέραση στην Serie A και ο ρόλος του πρώην «ερυθρόλευκου» στην μεταγραφή

Πιρόλα: Η πέραση στην Serie A και ο ρόλος του πρώην «ερυθρόλευκου» στην μεταγραφή
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 13:31

Ο Ολυμπιακός κάτω από άκρα μυστικότητα, κάνει δικό του, τον Λορέντσο Πιρόλα, από την Σαλερνιτάνα! Την είδηση αποκάλυψε πρώτα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το επιβεβαίωσε και ο Φαρμπίτσιο Ρομάνο, με τους δύο δημοσιογράφους να αποκαλύπτουν μάλιστα περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το deal.

Τις τελευταίες σεζόν, ο Πιρόλα ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες στην ομάδα κάτω των 21 ετών της Ιταλίας, με την οποία έπαιξε 18 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ, ενώ πλέον δείχνει έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του. Άλλωστε, σε επίπεδο , έχει παίξει μόνο στο με τους μικρούς της Ίντερ και είχε καθίσει απλά στον πάγκο σε αγώνες της πρώτης ομάδας, στο Γιουρόπα Λιγκ. Το πόσο σημαντική είναι η μεταγραφή του Πιρόλα στον Ολυμπιακό, φαίνεται και από το γεγονός πως ο νεαρός στόπερ είχε τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων της , όπως η Λάτσιο, η Τορίνο και η Πάρμα. Επίσης, υπήρξε σενάριο που τον ήθελε να επιστρέφει στην Ίντερ. Οι στόχοι του είναι μεγάλοι και σε συνέντευξη που είχε δώσει, είχε πει πως: «Χωρίς δέσμευση και θυσίες, δε μπορείς να πετύχεις αποτελέσματα. Τώρα ονειρεύομαι την Εθνική ανδρών»

Στην μεταγραφή αρχηγού της εθνικής Ιταλίας Κ21, βοήθησε πολύ ένας παίκτης που επέστρεψε πρόσφατα στο μεγάλο λιμάνι για να μείνει αλλά είχε άδοξο και πρόωρο τέλος η δεύτερη θητεία του και εύλογα (θα) του άφησε μια πίκρα. Για τον Κώστα Μανωλά ο λόγος. Ο 33χρονος Έλληνας ήταν συμπαίκτης του Πιρόλα στη Σαλερνιτάνα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Από τον Φεβρουάριο ο Μανωλάς ήταν στη Σαλερνιτάνα, πρόλαβε μάλιστα να παίξει σε 4 ματς μαζί με τον Λιρόλα.

1) Είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό στον 22χρονο ποδοσφαιριστή υπογραμμίζοντας πως και θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να βελτιωθεί και τίτλους να κερδίσει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις να παίξει και καλά χρήματα να πάρει. Όπως είπε και καλά λόγια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την περίπτωση του.

Διαβάστε επίσης