Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το τρικ του «Μέντι» με τον Ζέλσον που άρεσε...

Το τρικ του «Μέντι» με τον Ζέλσον που άρεσε...
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 12:07
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ένα από τα πράγματα, τα οποία ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δοκίμασε χθες, στο φιλικό με τον Άγιαξ, ήταν η χρησιμοποίηση του Ζέλσον Μαρτίνς ως σέντερ φορ και ο Πορτογάλος άσος ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της θέσεις είχε καλή εικόνα, θετική παρουσία, παίζοντας σε εκείνο το σημείο του γηπέδου. Και δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά σε νέο φιλικό για αρχή και βλέπουμε.

Πατούσε κυρίως στα αριστερά μέτρα, από όπου και πραγματοποίησε τις τρεις τελικές του. Ηταν πραγματικά επιδραστικός στον αγώνα, πιο… ουσιαστικός από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει και έδειξε δείγματα της ποιότητάς του. Οσο περνά ο καιρός γίνεται καλύτερος σωματικά, αποκτά χημεία με τους συμπαίκτες του και είναι μία… μετοχή, στην οποία αξίζει κανείς να ποντάρει ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Όπως έχουμε σε προηγούμενο μας άρθρο, πατάει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας πολύ γερά στα πόδια του και αν συνεχίσει να είναι υγιής, τότε θα είναι μία σημαντική «μεταγραφή» για τον Ολυμπιακό. Αν είναι υγιής επαναλαμβάνουμε θα δούμε σπουδαία πράγματα από εκείνον.

Άλλωστε, ο Μεντιλίμπαρ στα play-offs, τον εμπιστεύθηκε και αυτός τον δικαίωσε και πέτυχε και κάποια σημαντικά τέρματα, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο αλλά και με τον Άρη, στην Θεσσαλονίκη. Toν πιστεύει πολύ και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Διαβάστε επίσης