Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η πιθανή ενδεκάδα και τι περιμένουμε να δούμε με Άγιαξ

Η πιθανή ενδεκάδα και τι περιμένουμε να δούμε με Άγιαξ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 - 13:44

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση σήμερα το απόγευμα, στις 16:00. Απέναντι στον Άγιαξ, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα, στον αγωνιστικό χώρο, δουλεύοντας εδώ και μέρες στις προπονήσεις και πλέον περνώντας σε πρακτικό επίπεδο. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Ολλανδία και στο Nτριέλ κοντά στο Άρνεμ όπου θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού της σεζόν και πάμε να αναλύσουμε ορισμένα από τα βασικά στοιχεία που περιμένουμε να δούμε στο φιλικό (16:00) με τον Άγιαξ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε χθες Πέμπτη (18/7) κάποιες δοκιμές και έδωσε μια πρώτη ιδέα, για το τι μπορούμε να δούμε στο αποψινό φιλικό. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να δει αυτά που δούλεψε περισσότερο στην παρουσία της ομάδας στην Ολλανδία Δηλαδή, Η πίεση ψηλά, η προστασία κατοχής μπάλας, το «άνοιγμα» του γηπέδου αλλά και η ποιότητα πάσας.

Όσον αφορά το πρόσωπα θα κάνουμε μια πρόβλεψη, με τον Ισπανό τεχνικό να αναμένεται να επιλέξει , Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα στην άμυνα, Ροντινέι, Ρέτσο, Άμπι, Ορτέγκα. Στην μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικού χαφ αναμένεται να ξεκινήσει ο Στάμενιτς, αφού ο Ντάνι Γκαρθία είναι εκτός με ενοχλήσεις, με τον Τσικίνιο σε θέση «8» και ίσως δούμε έναν εκ των Μπακούλα ή Μουζακίτη βασικούς. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να χρησιμοποιηθούν Μπιέλ και Ζέλσον, με τους Μασούρα και Κωστούλα να διεκδικούν μια θέση στην κορυφή της επίθεσης, λόγω και της απουσίας του Ελ Κααμπί

Αυτή είναι η πιο πιθανή σύνθεση, στο σημερινό φιλικό ματς, όπου ο «Μέντι» πιθανότατα, θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες εφόσον δεν προκύψει κάποιο θέμα. Όσοι είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση θα παίξουν περισσότερο όπως είναι λογικό, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει κάποια έκπληξη.

Διαβάστε επίσης