Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Tελειώνει με Πιρόλα-Μπρέθγουεϊτ και φουλάρει για Βέλντε!

Tελειώνει με Πιρόλα-Μπρέθγουεϊτ και φουλάρει για Βέλντε!
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 - 10:08

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και υπό άκρα μυστικότητα για να κλείσει τους Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ και Λορέντσο Πιρόλα για την ενίσχυση στην άμυνά και την επίθεσή του, με τον Δανό στράικερ και τον Ιταλό στόπερ να αναμένονται την Παρασκευή (19/7) στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους στους Κυπελλούχους Ευρώπης και στη συνέχεια να αναχωρήσουν για την Ολλανδία.

Παράλληλα, η ενίσχυση στα εξτρέμ είναι προ των πυλών καθώς ο Θρύλος είναι σε προχωρημένες επαφές με την Λεχ Πόζναν για τον Κρίστοφερ Βέλντε. Ο 24χρονος εξτρέμ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, αλλά μένει να κάνει το ίδιο και η Λεχ Πόζναν. Οι αξιώσεις της ήταν στα 6.000.000 ευρώ για τον κορυφαίο εξτρέμ του πολωνικού πρωταθλήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ, ενώ συζητάει να αφήσει και ποσοστό μεταπώλησης. Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και όλα βγαίνουν από την Πολωνίαα αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ωστόσο αναφέρεται πως υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λεχ Πόζναν, κάτι που φέρνει αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης