Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτός είναι ο Πιρόλα που φέρνει ο Θρύλος! (videos)

Αυτός είναι ο Πιρόλα που φέρνει ο Θρύλος! (videos)
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - 21:37

Μία πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, αφού στο εξωτερικό κάνουν λόγο για συμφωνία με την Σαλερνιτάνα, για την απόκτηση του Λορέντζο Πιρόλα.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ είναι, όπως όλα δείχνουν, ο «εκλεκτός» των Πειραιωτών για το κέντρο της άμυνας, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους συνεργάτες του να έχουν το «βλέμμα» στο... μέλλον, αναφορικά με την περίπτωσή του.

Και όχι άδικα. Μιλάμε, άλλωστε, για ένα εξαιρετικό προϊόν των ακαδημιών της Ίντερ, έχοντας 35 συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 17 ετών (3 γκολ και 2 ασίστ), καθώς και 17 συμμετοχές με αυτή κάτω των 19 ετών, όπου κατέγραψε και μία ασίστ. Όχι μόνο αυτό, αφού αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Εθνικής Ιταλίας κάτω των 21 ετών, με 18 συμμετοχές και 3 γκολ, έχοντας περάσει και από τις μικρότερες, ηλικιακά, ομάδες, εκεί.

Στη Σαλερνιτάνα βρέθηκε από το 2022 έως και σήμερα, πρώτα με δανεισμό ενός έτους και μετά με κανονική μεταγραφή. Σε 56 συμμετοχές έχει καταγράψει, μεταξύ άλλων, 3 γκολ, ενώ έχει αποδειχθεί πολύτιμος για την ιταλική ομάδα.

Άλλωστε και τα χαρακτηριστικά του αυτό προσδίδουν. Τρομερός στο ψηλό παιχνίδι, και με ταχύτατη αντίληψη, τόσο του χώρου, όσο και της φάσης. Σε αυτά να προσθέσουμε και το παιχνίδι με τα πόδια, απόρροια του παραπάνω στοιχείου της αντίληψης.

Αυτό τον βοηθά και στην αποτελεσματική κάλυψη χώρων, ενώ δεν φοβάται να μπει δυνατά σε κάποια φάση, όντας παράλληλα πιο προσεκτικός.

Από εκεί και πέρα, δίνει βοήθειες και στον δημιουργικό τομέα.

«Έξυπνη βόμβα» θα λέγαμε για τον Ολυμπιακό, που βλέπει στον Πιρόλα έναν τρομερό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά και θα αλληλοσυμπληρώσει ιδανικά τόσο το Ρέτσο, όσο και τον Ντόι.

*Φωτογραφία: SempreInter

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εν δράσει τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό:

Διαβάστε επίσης