Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υψηλό πρέσινγκ, ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα! (photos)

Υψηλό πρέσινγκ, ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα! (photos)
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - 14:15

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προπονήσεις του στο Σίνταμ της Ολλανδίας, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, συνεχίζει να έχει πολύ μπάλα στο πρόγραμμά του αλλά σε υψηλή ένταση, κάτι το οποίο έκανε και στην πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης (18/07).

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ασκήσεις μεγάλης έντασης, με μπάλα, από τον Μεντιλίμπαρ, αλλά και διπλό, όπου ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και είδαμε «μάχες» σώμα με σώμα και πάθος από τους «ερυθρόλευκους». Δείγμα της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει ο «Μέντι» σε όλους.

Με τον Βάσκο τεχνικό να έχει προγραμματίσει βίντεο για το απόγευμα, ώστε να προετοιμάσει και το παιχνίδι με τον Αίαντα. Που κόντρα στους Πειραιώτες παίζει το τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας.

Θυμίζουμε ότι τραυματίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και αποχώρησε. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός σε μία άσκηση χτύπησε στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και αποχώρησε άρον-άρον.

Δείτε φώτο από την προπόνηση:

Διαβάστε επίσης