Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Κοιτάζει» Νάστασιτς για την άμυνα ο Ολυμπιακός!

«Κοιτάζει» Νάστασιτς για την άμυνα ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 11:21

Μια από τις επιλογές για το κέντρο της άμυνας, που ο Ολυμπιακός έχει «προχωρήσει», είναι του Ματίγια Νάστασιτς. Ο 31χρονος στόπερ, έμεινε ελεύθερος από την Μαγιόρκα, παρά το γεγονός πως πριν το φινάλε της σεζόν, στην Ισπανία τόνιζαν πως ο Σέρβος θα παρέμενε στο κλαμπ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2026. Οι συζητήσεις μάλιστα μεταξύ των δύο πλευρών, είχαν «τραβήξει» πολύ και ενώ όλα έδειχναν συμφωνία, τελικά ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος και δεν περνάει απαρατήρητος από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως το προηγούμενο διάστημα, υπήρξαν και φήμες από την Κύπρο, πως ο ποδοσφαιριστής απασχολεί έντονα, τον Άρη Λεμεσού. Μια ομάδα με την οποία και έχει «κλείσει» φιλικό στις 10 Αυγούστου, η ομάδα του Πειραιά, εκτός έδρας.

Ο Νάστασιτς, παραμένει ψηλά στην ατζέντα του Ολυμπιακού και βρίσκεται στο… περίμενε, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και άλλες επιλογές για το φάκελο του στόπερ. Εκεί όπου υπήρξε μια σημαντική αποχώρηση, αυτή του Νταβίντ Κάρμο , οποίος επέστρεψε στην Πόρτο μετά από τον εξάμηνο δανεισμό του και αναζητάει μια… δεύτερη ευκαιρία στο «Ντραγκάο». Με τον Ολυμπιακό να τα βρίσκει με την Πόρτο, αλλά τον ίδιο να θέλει να καθιερωθεί στην ομάδα που ανήκει.

Υπογραμμίζεται πως ο Κάρμο, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή της Πόρτο, στην Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, των Κυπελλούχων Πορτογαλίας.

Διαβάστε επίσης