Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στο δρόμο για το 48ο, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για τον Ολυμπιακό!

Στο δρόμο για το 48ο, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για τον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 10:19

Καλύτερο ξεκίνημα δε μπορούσε να φανταστεί ο Ολυμπιακός, εν όψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Πριν το πρώτο του ντέρμπι, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την 7η αγωνιστική, έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόγραμμα το οποίο αποτελεί πραγματική ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους».

6 αγώνες που μπορούν να τον βάλουν στην πρώτη κρίσιμη «καμπή» της σεζόν, όχι μόνο όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις του, αλλά και την Ευρώπη, χωρίς άγχος και με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα καπαρωμένη.

Ξεκίνημα στο Βόλο (17-18/8), συνέχεια στο Καραϊσκάκη με την Καλλιθέα (24-25/8), με το Σεπτέμβρη να περιλαμβάνει τέσσερις αγωνιστικές. Πρώτα με τη Λαμία εκτός έδρας (31/8-1/9), έπειτα με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο (14-15/9), στη συνέχεια με Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21-22/9) και τέλος με τον Ατρόμητο εντός έδρας (28-29/9). Με μία διακοπή στο ενδιάμεσο, λόγω εθνικών, μιλάμε για μία σειρά αγώνων, από την οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να επωφεληθεί.

Κάνοντας το απόλυτο 6 στα 6, μπορεί να πάει στο «Απόστολος Νικολαϊδης» στις αρχές Οκτωβρίου (5-6/10) για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με την ψυχολογία στα «ύψη». Κάτι που χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι», στο δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή και την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μετά το ντέρμπι «αιωνίων» ακολουθεί κι άλλη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων, και σε περίπτωση νίκης στη Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός πάει στη συγκεκριμένη «ανάπαυλα» με το... κεφάλι του ήσυχο.

Διαβάστε επίσης