Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με... ευδιάθετο Ελ Κααμπί η δεύτερη προπόνηση του Θρύλου στην Ολλανδία! (photos)

Με... ευδιάθετο Ελ Κααμπί η δεύτερη προπόνηση του Θρύλου στην Ολλανδία! (photos)
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 17:14

Η… φυσική, η… χημεία και τα… μαθηματικά αποτελούν το βασικό ζητούμενο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που πραγματοποιείται τώρα στο Σίνταμ του Ρότερνταμ και θα λαβαίνει χώρα ως τις 28/7.

Σήμερα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού και είχαμε και αφίξεις και συγκεκριμένα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Έδωσε κανονικά το παρόν στη σημερινή πρωινή προπόνηση και αφού είχε πρώτα τετ α τετ με τον Μεντιλίμπαρ χθες το βράδυ για το μέλλον του στην ομάδα.

Ολα αυτά, ενώ οι διαπραγματεύσεις για νέα συμφωνία συνεχίζονται, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ελπίζουν ότι η καθημερινή επαφή στην προετοιμασία μπορεί να διευκολύνει την όλη κατάσταση και να επιταχύνει την απόφαση του παίκτη.

Πάντως, όπως μπορεί κανείς να δει στις εικόνες από την προπόνηση ο Μαροκινός killer είναι φανερά ευδιάθετος και χαμογελαστός μαζί με τους συμπαίκτες του, νιώθοντας άνετα.

Όσο αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι κατοχής σε ρόμβο, τρέξιμο με διαστήματα ρυθμού, δηλαδή ο ρυθμός άλλαζε κατά διαστήματα και τέλος κατοχή με τελειώματα με αριθμητική υπεροχή.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ο προπονητής δίνει μεγάλη σημασία στην κατοχή της μπάλας και πάνω σε αυτό το κομμάτι θα δουλέψει στο διάστημα της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης