Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός πατάει το «γκάζι»! (video)

Μετά την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός πατάει το «γκάζι»! (video)
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 11:02

Από το απόγευμα της Δευτέρας (15/7) η «καρδιά» του Ολυμπιακού «χτυπά» στην Ολλανδία, εκεί όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η πρώτη προπόνηση ήταν πιο χαλαρή, με εκγύμναση, κατά βάση, ωστόσο τώρα αρχίζουν τα... ωραία. Σιγά-σιγά θα μπουν στο πρόγραμμα τόσο οι διπλές προπονήσεις, όσο και οι περισσότερες ασκήσεις με τη μπάλα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τη δυνατότητα να χτίσει κάτι 100% δικό του και θα το κάνει όσο πιο πειθαρχημένα και συγκροτημένα γίνεται.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι πλησιάζουν τα πρώτα φιλικά με Άγιαξ (19/7, 16:00) και Μέχελεν (20/07, 16:00). Εκεί όπου θα φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής και θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα, προκειμένου να «χτιστεί» ο Ολυμπιακός της νέας εποχής πάνω στα πλεονεκτήματα, αλλά και τις ατασθαλίες του.

Προς το παρόν δείτε το βίντεο από την πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί Ολλανδικού εδάφους, μέσα από την κάμερα του λογαριασμού της ΠΑΕ στο Youtube:

Διαβάστε επίσης

Καλοκαίρι αλλαγών σε Super League και ΕΠΟ!

Καλοκαίρι αλλαγών σε Super League και ΕΠΟ!

Ο Μαρινάκης απέδειξε ότι δεν ήταν στραβός ο γιαλός αλλά ότι στραβά αρμένιζαν. Μπαίνουν νέες βάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και «θάβεται» οριστικά η... εξυγίανση!