Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με προορισμό το Ρότερνταμ για να τα σαρώσει όλα στα 100 χρόνια θρυλικής ιστορίας του!

Με προορισμό το Ρότερνταμ για να τα σαρώσει όλα στα 100 χρόνια θρυλικής ιστορίας του!
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 - 00:15

Με τελικό προορισμό το Ρότερνταμ της Ολλανδίας αναχωρεί ο Ολυμπιακός αύριο, Δευτέρα (15/7). Ο Θρύλος «μπαίνει» στο πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του. Με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν τρία φιλικά ματς επί ολλανδικού εδάφους, έως τις 28 του μήνα. Η ομάδα του Πειραιά θα «πετάξει» για το Ρότερνταμ και η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί στο προπονητικό κέντρο λίγο έξω από το Ρότερνταμ.

Το διάστημα αυτό στην περιοχή Σιένταμ του Ρότερνταμ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ των Πειραιωτών και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για το ποιους ποδοσφαιριστές θα κρατήσει, σε ποιους θα δώσει δεύτερη ευκαιρία, που θα χρειαστεί ενίσχυση. Βέβαια, τα πρώτα του συμπεράσματα τα έβγαλε ο Ισπανός τεχνικός στις έως τώρα προπονήσεις του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Σε αυτή θα λάβουν μέρος οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες (Μάρκο Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια).

Από την περυσινή ομάδα, μεταξύ άλλων, θα βρίσκονται οι Τζολάκης, Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Ρέτσος, Αμπι, Ροντινέι, Ορτέγκα, Τσικίνιο και Μπιέλ. Και αναμένουμε τις εξελίξεις με Φορτούνη και Ελ Κααμπί, αν τελικά συνεχίσουν στην ομάδα.

Επίσης το «παρών» θα δώσουν οι νεαροί Ισίδωρος Κουτσίδης, Χρήστος Μουζακίτης, Αντώνης Παπακανέλλος, Χαράλαμπος Κωστούλας και Φάνης Μπακούλας. Η στήριξη από τον προπονητή είναι δεδομένη και θα έχουν την ευκαιρία στην προετοιμασία και στα φιλικά να δείξουν αν αντέχουν την βαριά φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν το ταξίδι τους, με προορισμό την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο νεοσύστατο Europa League.

Διαβάστε επίσης