Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το φυσάνε και δεν... κρυώνει για Γκαρθία!

Το φυσάνε και δεν... κρυώνει για Γκαρθία!
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 - 23:15

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε πρόσφατα ο Ολυμπιακός και σε αυτόν «ποντάρει» πολλά για τη συνέχεια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ο Ντάνι Γκαρθία. Ο Γκαρθία, αποτέλεσε και μια από τις μεταγραφικές επιλογές που εξέτασε η Βαλένθια, αφού οι «νυχτερίδες» φαίνεται πως είχαν μπει «σφήνα» στην υπόθεση. Δεν άλλαξε όμως γνώμη ο Ντάνι, ο οποίος και ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον «Μέντι», μετά από την κοινή τους παρουσία στην Ειμπάρ.

Οι «νυχτερίδες», έχασαν μια σημαντική επιλογή για τη μεσαία γραμμή και φαίνεται πως δεν το… πήραν καλά. Στα όσα συνέβησαν, στάθηκε η ιστοσελίδα «sp.xcatalunya.cat»: «Τα τελευταία χρόνια, οι οπαδοί της Βαλένθια έπρεπε να αρκεστούν στο γεγονός ότι, δεδομένου του περιορισμένου διαθέσιμου προϋπολογισμού, ο σύλλογος υπογράφει παίκτες των οποίων το κόστος είναι χαμηλό. Ή ανύπαρκτο. Δηλαδή, η απόλυτη προτεραιότητα των διευθυντών της Βαλένθια, υπό τις εντολές του μεγαλύτερου μετόχου, Πίτερ Λιμ, είναι να βρουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές που έχουν λήξει τα συμβόλαιά τους με τις προηγούμενες ομάδες τους».

Συμπλήρωσε: «Και, προφανώς, το φετινό καλοκαίρι δεν πρόκειται να είναι διαφορετικό. Σε αυτή τη σειρά ιδεών, ένας από τους παίκτες που είχαν προσέξει ήταν ο Ντάνι Γκαρθία. Ο Ισπανός μέσος δεν ανανέωσε τη συμβατική του σχέση με την Αθλέτικ Κλαμπ και έγινε ελεύθερος την 1η Ιουλίου». Επιπροσθέτως: «Οι διοικούντες τη Βαλένθια δεν πρόλαβαν καν να σκεφτούν σοβαρά την υπογραφή του, καθώς ο Ντάνι Γκαρθία δεν ήθελε να περιμένει και γρήγορα δέχτηκε την πρόταση του ελληνικού Ολυμπιακού. Δηλαδή θα συνεχίσει να φοράει ερυθρόλευκα αν και, αντί στα βασκικά εδάφη, θα το κάνει τώρα σε ελληνικό έδαφος».

Κατέληξε μεταξύ άλλων: «Η Βαλένθια, από την πλευρά της, πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί τη μεταγραφική αγορά για να μην χαθεί ξανά μια καλή ευκαιρία σαν αυτή. Και, φυσικά, ενεργήστε πιο γρήγορα την επόμενη φορά. Φυσικά, η μεσαία γραμμή δεν είναι η περιοχή που χρειάζεται περισσότερο υπογραφές στην ομάδα του Τσε. η επιθετική γραμμή είναι».

Διαβάστε επίσης