Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάρπαστες και στα Ιωάννινα οι Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου (photos)

Ανάρπαστες και στα Ιωάννινα οι Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου (photos)
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 - 22:15

Η ατμόσφαιρα στα Ιωάννινα ήταν η ιδανική για την άφιξη και την υποδοχή των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έβγαλαν φωτογραφίες, τραγούδησαν, έκαναν τη νύχτα μέρα και είδαν τις κούπες του Conference, αλλά και του Youth League. Δεν προκάλεσαν όμως μόνο αυτά το «χαμό» που έγινε.

Η στήριξη προς τον Θρύλο δε σταματά λεπτό και αυτό απέδειξαν και οι φίλοι του στα Ιωάννινα. Ειδικότερα, ανάρπαστες έγιναν οι Κάρτες Μέλους, αλλά και οι Κάρτες Φιλάθλου, με πλήθος κόσμου να συρρέει, προκειμένου να τις αποκτήσει. Μάλιστα, τυπώθηκαν όλες εκείνη τη στιγμή, με το ονοματεπώνυμο του εκάστοτε φιλάθλου που τις έκανε «δικές» του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Χιλιάδες και στα Γιάννενα για τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού! Ο λαός του Θρύλου έδωσε δυναμικό "παρών" στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στη λίμνη όπου τοποθετήθηκαν τα τρόπαια του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι του Θρύλου ετοίμασαν ωραία υποδοχή στα τρόπαια με συνθήματα, ενώ πετάχτηκαν και βεγγαλικά στον ουρανό λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Γιάννενα αποδείχθηκαν από τις πιο δυνατές πόλεις, στη μέχρι τώρα θρυλική περιοδεία, αναφορικά με τις εγγραφές των συλλεκτικών καρτών φιλάθλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο».


Διαβάστε επίσης