Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Φουλάρει ενόψει Oλλανδίας

Ολυμπιακός: Φουλάρει ενόψει Oλλανδίας
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 09:55

Η καθημερινή δουλειά στο «γραφείο» είναι εκείνη, η οποία κάνει τη διαφορά. Καλές οι μεταγραφές. Καλές οι προσθήκες, για να δυναμώνει η ομάδα, αλλά και οι μεταγραφές, όπως και οι παλιοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπάρχουν στο ρόστερ, πρέπει να δουλεύονται σωστά και να «δένουν» σωστά… Και η δουλειά αυτή, στον Ολυμπιακό προχωράει καθημερινά, με καλό ρυθμό.

Οι προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη προχωρούν και εντείνονται. Και αυτό γιατί σε δύο ημέρες ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Ολλανδία και για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί όπου ο Θρύλος θα προσπαθήσει να δουλέψει ακόμη πιο σωστά, έχοντας και τις νέες προσθήκες στα χέρια του, για να μονταριστεί όπως πρέπει.

Η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στο Ρέντη έως την Κυριακή και την Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί οι Πειραιώτες θα δώσουν τρία φιλικά. Θα αντιμετωπίσουν στις 19 Ιουλίου τον Άγιαξ (16:00), στις 26 Ιουλίου την Αλ Καντσία (17:30) και στις 27 του ίδιου μήνα την Ναϊμέγκεν (16:30) και μετέπειτα θα επιστρέφουν στην Ελλάδα για νέες φιλικές αναμετρήσεις.

Το έργο του Μεντιλίμπαρ, αυτή την εποχή είναι πολυσύνθετο. Μεταγραφές, σκάουτινγκ, δουλειά καθημερινά στο Ρέντη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει το πιάτο του… γεμάτο!

Διαβάστε επίσης