Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν για Μορέλος και Ολυμπιακό!

Επιμένουν για Μορέλος και Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 23:41

Στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση επιθετικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως της κατάληξης του θέματος παραμονής (ή όχι) του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Θρύλος «σκαλίζει» την αγορά για να βρει τον κατάλληλο στράικερ και έτσι, «μπλέκεται» με αρκετά σενάρια στα ξένα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, ο Αλφρέντο Μορέλος της Σάντος (συμβόλαιο έως το 2026) βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, οι Βραζιλιάνοι τονίζουν στα δημοσιεύματά τους, πως οι Πειραιώτες θεωρούνται το μεγάλο φαβορί, έχοντας το «πάνω χέρι» στην «κούρσα» για την υπογραφή του Κολομβιανού φορ!

Πέραν των Κυπελλούχων Ευρώπης, κατόχων του Conference League, για τον Μορέλος ενδιαφέρονται επίσης η Ρέιντζερς, η Τολούκα και η Ατλέτικο Νασιονάλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο RTI Esporte, ο Κολομβιανός επιθετικός εξετάζεται από τον Ολυμπιακό από την εποχή της «θητείας» του στη Ρέιντζερς.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος είναι θετικός να δώσει δανεικό τον 28χρονο στον Θρύλο, για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς για τον Γενάρη του 2025 (μπορεί να ενεργοποιηθεί εφόσον ο παίκτης αγωνιστεί στο 50% των αγώνων).

Διαβάστε επίσης