Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζαλισμένος» ο Ζιοβάνι από την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού!

«Ζαλισμένος» ο Ζιοβάνι από την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 20:49

Η αγάπη και η «τρέλα» του κόσμου προς το πρόσωπο του Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα είναι... αδιανόητη. Ο λαός του θρύλου βρέθηκε και στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης, το βράδυ της Δευτέρας (8/7) και ο «Ζιο» δε σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα στους φίλους του Ολυμπιακού, κάθε ηλικίας, που περίμεναν καρτερικά για μια φωτογραφία και μια υπογραφή πάνω στις φανέλες με το νούμερο «10» του «μάγου», τις οποίες διατηρούν ακόμα στα συρτάρια τους και τις οποίες έβγαλαν από εκεί για την... περίσταση!

Ο 52χρονος «ζογκλέρ» έδειχνε να τα έχει... χαμένα από το «ντου» αγάπης που δέχτηκε από τους φιλάθλους του θρύλου και αυτό «μοιραζόταν» με τους στενούς του φίλους και ανθρώπους που είναι αυτές τις μέρες κοντά του. «Πραγματικά... ζαλίζομαι. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, μετά από τόσα χρόνια που έχω αποχωρήσει από τα γήπεδα. Στην Βραζιλία, τέτοιο πράγμα με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές δε συναντάς, ειδικά όταν έχουν αποσυρθεί καιρό πριν». Μάλιστα, όπως έλεγε το θρυλικό «δεκάρι» του Θρύλου: «Ειλικρινά, είναι πιθανό να έχω υπογράψει ακόμα και χίλια αυτόγραφα και να έχω βγάλει και άλλες τόσες φωτογραφίες. Είναι απίστευτο».

Μάλιστα, πολλοί έκαναν και συγκρίσεις με το 2013, όταν ο Ζιοβάνι είχε διοργανώσει μαζί με τον καλό του φίλο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ένα φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς και στο Αιγάλεω.

Διαβάστε επίσης