Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα «ραντάρ» του Θρύλου ο Βέλντε, σύμφωνα με πολωνικά Μέσα! (photo)

Στα «ραντάρ» του Θρύλου ο Βέλντε, σύμφωνα με πολωνικά Μέσα! (photo)
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 18:26

Nέα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό κυκλοφορούν στο εξωτερικό, αυτή τη φορά για παίκτη winger. Ο Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Πόζναν, λοιπόν, φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφή λίστα του Θρύλου για τη θέση των εξτρέμ.

Ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος της Πολωνίας για το 2024, με 13 γκολ, πέντε ασίστ και πολλές εντυπωσιακές ενέργειες, «ακούγεται» για τους «ερυθρόλευκους» και φέρεται να αρέσει στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, μάλιστα, οι Πειραιώτες όχι μόνο εξετάζουν τον κορυφαίο άσο της Λεχ Πόζναν, αλλά κινούνται για την απόκτηση του!

Η gloswielkopolski αποκάλυψε πρώτη το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βέλντε: «Οπως μπορέσαμε να μάθουμε, ένας από τους συλλόγους που εξετάζουν την απόκτηση του Βέλντε είναι ο Ολυμπιακός. Ο Νορβηγός αποκτήθηκε, τον Γενάρη του 2022 και από τότε, έπαιξε σε 97 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 29 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ. Είναι πολύ πιθανή, πλέον, η αποχώρησή του».

Πάντως, ο Βάσκος «στρατηγός» του Θρύλου αναζητεί έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Βέλντε, δηλαδή «αέρινο», με βασική θέση αριστερά στα «φτερά».

Δείτε το δημοσίευμα:

Διαβάστε επίσης