Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στα «ραντάρ» του ΑΠΟΕΛ ο Αλγκασίμ Μπα

Στα «ραντάρ» του ΑΠΟΕΛ ο Αλγκασίμ Μπα
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 16:02

Ο Aλγκασίμ Μπα μπορεί να ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού Β’, ωστόσο, φαίνεται πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Και αυτό διότι την περίπτωση δανεισμού του σκέφτεται για την νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό άσο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Τις επόμενες μέρες η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει, κι αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη.

Ο Αφρικανός φορ έκανε μια σπουδαία σεζόν. Eίχε ουσιαστικά 50% επιτυχία στο σκοράρισμα, αφού στα 29 παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε από τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά και στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος, κατάφερε να σκοράρει σε 14 περιπτώσεις. Έβρισκε δίχτυα ανά 175 λεπτά και ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού Β΄, αλλά και της διοργάνωσης των play out, όπου ήταν εκπληκτικός σκοράροντας επτά φορές και δίνοντας δύο ασίστ, σε σύνολο εννέα αγώνων.

Ο Μπα που αγωνίζεται και με τους μικρούς της Εθνικής Γουινέας, ήταν σαφώς πιο ώριμος και ανεβασμένος σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες χρονιές του, που ήταν επίσης θετικές.

Διαβάστε επίσης