Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίστροφη μέτρηση και για τη νέα φανέλα...

Αντίστροφη μέτρηση και για τη νέα φανέλα...
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 14:37

Το είπαμε και θα το πούμε ξανά! Η νέα σεζόν είναι εδώ! Ο Θρύλος, ξεκινάει για το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και σε καλεί να είσαι κοντά του, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος! Mε τη φωνή σου, με τα εισιτήρια διαρκείας και προσεχώς και με τη νέα φανέλα.

Συγκεκριμένα, η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού έχει αρχίσει για τα καλά. Όπως είναι αναμενόμενο η ομάδα έχει μπει στη διαδικασία της προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά και έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες ώστε τις επόμενες ημέρες να παρουσιαστεί και η νέα φανέλα του Ολυμπιακού, αυτή που θα φοράει τη σεζόν 2024-25. Επίσης, για όσους αναρωτιούνταν για την συλλεκτική και συμβολική φανέλα των 100 χρόνων, εκείνη θα γίνει γνωστή λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Θρύλου μας!

Όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενο άρθρο οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την εταιρεία Adidas και έτσι όπως κάθε σεζόν και φέτος θα παρουσιάσουν τρεις νέες φανέλες τις οποίες και θα φορέσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και μάλιστα η παρουσίαση τους αναμένεται να γίνει σύντομα.

Να σημειωθεί φέτος, θα υπάρξουν αλλαγές και μερικές ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα το ιστορικό έμβλημα των 100 χρόνων του Συλλόγου, ενώ στα πλάι θα υπάρχει ένα patch που απεικονίζει τον νικητή του Conference League και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα… σπάει.

Φαίνεται πάντως, πως μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμό νέα σεζόν, εν αναμονή των μεταγραφών και της νέας φανέλας, με τα πρώτα φιλικά να έχουν ανακοινωθεί ήδη…

Διαβάστε επίσης